18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Duurzaamheidsplein

HortiContact is dé plek waar de gehele Nederlandse glas- en tuinbouwsector samenkomt om te netwerken, inspiratie op te doen en de sector vooruit te helpen.  HortiContact biedt jullie de kans om jullie merk te versterken, nieuwe zakelijke contacten te leggen en de marktpositie te versterken.

Deelnemen aan het Duurzaamheidsplein

HortiContact biedt een waardevolle kans om een bijdrage te leveren aan de duurzame toekomst van de Nederlandse glas- en tuinbouwsector. Als toeleverancier van de sector nodigen we je uit om deel te nemen aan het duurzaamheidsplein, waar bezoekers een blik in de duurzame toekomst van de sector krijgen.

Duurzaamheidspakket
Neem deel aan het duurzaamheidsplein en je krijgt een prominente stand rondom het plein, spreektijd om je innovatieve, duurzame producten of diensten te presenteren, jouw logo op de duurzaamheidspagina van de website en een artikel dat jouw expertise in de spotlight zet. Verrijk jouw beursdeelname en laat de glas- en tuinbouwsector zien hoe jouw producten of diensten een waardevolle bijdrage leveren aan een duurzame toekomst!

Extra zichtbaarheid

  • Spreektijd/ Pitch op het podium
  • Logo op de duurzaamheidspagina
  • Artikel op de website
  • Social media post 
Scroll naar top