Van Tuijl Haaften BV

Over ons

Van Tuijl is de toonaangevende producent in potten, trays en sticks dat al generaties lang bestaat. Voor iedere kweker ontwikkelt en produceert van Tuijl de gewenste pot.
De kracht van Van Tuijl zit hem in de sterke en jarenlange klantrelaties, die mede dankzij de persoonlijke benadering van de verkopers tot stand komt. Door deze krachtige samenwerking met de klant komen de meeste specifieke details en wensen op tafel, die van Tuijl, in overleg met de klant, vertaald in een bestaand of speciaal gemaakt product. De missie van Van Tuijl is het behartigen van de belangen van de kwekers en daarin staat service hoog in het vaandel! Wij garanderen korte levertijden en door ons eigen transport kan Van Tuijl alles in het werkt stellen om snel en efficiënt te leveren vanuit ons eigen magazijn.

Naast de eigen productie is van Tuijl ook exclusief dealer van de producten van PlantPaper in Nederland en België. Plantpaper is een sinds een aantal jaren actief in de markt van paperpots en de automatisering van de productie ervan. Bijzonder is het feit dat het papier dat Plantpaper gebruikt volledig biologisch afbreekbaar is en geen lijm of microplastics achterlaat in het milieu. Ook heeft het papier een unieke luchtcirculatie die de wortelgroei van planten versnelt. Naast de paperpots maakt Plantpaper diverse gebruiksvriendelijke machines die kwekers in staat stelt zelf de paperpots te kunnen produceren. Van Tuijl kan, advies geven, testen doen en het totale kosten- en investeringsplaatje in beeld brengen. Dit kan een financiële besparing opleveren, maar maakt ook dat de versheid en de kwaliteit van de planten beter te controleren en te garanderen is.

Ecoclicktray is hét duurzame alternatief voor de plastic transporttrays in de hortibranche en één van de nieuwste en gepatenteerde innovaties van Van Tuijl. Van Tuijl is een kei in het aanbrengen van duurzame veranderingen in de hortibrache omdat wij ijzersterke alternatieven bieden die het gebruik van plastic aanzienlijk verminderen en daarmee het natuurlijk plantproduct écht duurzaam te maken.

Kortom, alles waar een plant in groeit of mee ondersteund wordt is bij Van Tuijl te vinden. Bezoek onze stand B106 en wij vertellen u graag alles over wat van Tuijl voor u kan betekenen. Graag tot ziens op 18, 19 of 20 februari op de HortiContact in de Evenementenhal in Gorinchem.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top