Tuinbouw & Agribusiness Hogeschool Inholland Delft

Over ons

Hogeschool Inholland is dé kennispartner voor (glas-)tuinbouwsector in Nederland, met een LevenLangLeren-aanbod, een voltijd hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness en een Associate Degree Tuinbouwmanagement-opleiding, i.s.m. Lentiz Onderwijsgroep.

De hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland in Delft is dé tuinbouw-opleiding van Nederland, omdat er hoofdzakeljik (glas-)tuinbouw aan bod komt, waar er bij andere opleidingen ook land- en akkerbouw in de opleiding zit.

Gemarkeerd product

Associate degree opleiding Tuinbouwmanagement

De Nederlandse tuinbouw floreert als nooit tevoren. We lopen wereldwijd voorop in het ontwikkelen en vermarkten van gewassen. Van prachtige rozen en heesters tot smaakvolle tomaten en aardbeien: ze schieten wortel onder het glas van de meest innovatieve kassen. Even florissant zijn de carrièreperspectieven. Ook jouw ambities vinden vruchtbare grond in de Nederlandse Greenports. Zeker met een extra diploma op zak. Bij Hogeschool Inholland kun je die in twee jaar behalen. Ideaal om het extra stapje te zetten naar een managementfunctie. In de tuinbouw kun jij aarden. Dat heb je in de praktijk al lang en breed gemerkt. Misschien omdat je werkzaam bent in een tuinbouwbedrijf, je met veel plezier een mbo-opleiding in de tuinbouw volgt of omdat je praktisch bent ingesteld en snel aan de slag wilt. Je hebt internationale ambities of je gaat graag aan de slag in een managementfunctie. Kortom, tijd om je hart te durven volgen en met deze opleiding op hbo-niveau te starten. Na de tweejarige Associate degree Tuinbouwmanagement heb je die meer dan verdiend. Bij Inholland studeer je niet alleen maar samen. Vanaf het moment dat jij bij ons in Delft binnenstapt trek je op met docenten om elkaar weer de hand te drukken als jij je diploma op zak hebt. In de tussentijd kun je altijd bij hen terecht. En gedurende het gehele traject kun je rekenen op een vaste, persoonlijke studieloopbaanbegeleider. Het is jouw vraagbaak, houvast en gids de komende twee jaar. Praat samen over jouw voortgang, prestaties en leerbehoeften. Zo creëer je zelf de voorwaarden voor een studie die over rozen gaat.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top