Pireco Productie BV

Over ons

Pireco Productie BV

Pireco produceert sinds 2005 milieuvriendelijke en duurzame biostimulanten voor de (biologische) land- en tuinbouw. Sinds een aantal jaar zijn wij ook actief in de glastuinbouw en kunnen wij met trots zeggen dat ook daar goede resultaten worden behaald.

Pireco bouwt voort op de kennis die de afgelopen 35 jaar is verkregen door intensief onderzoek naar de groeiomstandigheden van diverse gewassen. Daarmee hebben wij een grondige expertise ontwikkeld op het gebied van de gezondheid van planten en hun weerbaarheid tegen ziekten en plagen. Ons proefondervindelijk onderzoek naar de vitaliteit en weerbaarheid van planten zetten wij voort om te blijven innoveren.

Wij bieden u de beste ecologische ondersteuning voor de gezondheid en groei van uw teelten in de kas. Stimuter is de biostimulant die de basis vormt voor al onze producten. De productserie van Pireco bestaat uit middelen op basis van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze vullen de elementen aan die uw gewas nodig heeft voor herstel en weerbaarheid bij abiotische stress. Onze producten zijn rijk aan spoor- en micro-elementen. Daarmee wordt het natuurlijk evenwicht hersteld, wat een sterk en vitaal gewas oplevert.

Gemarkeerd product

Stimuter

Stimuter is toepasbaar voor het verhogen van de weerbaarheid en vitaliteit bij alle gewassen in (glas)tuinbouw. Het product ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen, werkt verzorgend, voedend en plantversterkend bij invloeden van buitenaf, in de bodem en bij de wortels. Stimuter bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenconcentraten op basis van water. Stimuter is van natuurlijke en plantaardige afkomst. Het product is veilig voor mens, dier en milieu. Verkrijgbaar in vloeibare vorm, korrels of granulaat.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top