Martin Stolze b.v.

Over ons

Is intern transport voor uw bedrijf een grote kostenpost? Door uw interne transport te automatiseren heeft u minder personeel nodig en kunt u daarnaast ook nog sneller en efficiënter werken. Dit kan uw bedrijf dus een hoop kosten besparen.
Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In onze eigen werkplaats produceren wij onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, grondtransportbanden en toebehoren. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw totaalproject.

Gemarkeerd product

Verpakkingslijnen

De efficiënte en ergonomische inpaklijnen van Martin Stolze zijn speciaal ontworpen voor diverse werkzaamheden zoals het aanvoeren van bulkverpakking, overpakken en het afwegen en afvoeren van zowel kleinverpakking als de lege bulkverpakking. Hiervoor zijn vele opstellingen mogelijk; werktafels aan één zijde of beide zijden, alles in ‘lijn’ of aangepast naar de ruimte en werkmethode. De inpaklijnen worden geheel naar wens en op maat gemaakt. De producten van Martin Stolze zijn met elkaar te combineren. Deze kunnen we naar wens voorzien van bijvoorbeeld werktafels, weegschalen en verlichting. Met deze systemen verplaats je het product, maar niet je werknemers. Dit kan veel tijdswinst opleveren!

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Martin-Stolze-92

3D-CAD TEKENAAR

Martin Stolze heeft al jaren de missie om werken makkelijker te maken. Dit doen wij door het automatiseren van intern transport in de tuinbouw, industriële sector en de verpakkingsindustrie. Ons uitgebreide (CNC) machinepark stelt ons in staat om alle benodigde onderdelen zelf te produceren. Wij zijn een groeiend bedrijf omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze teken- en ontwerpafdeling bestaat uit 5 enthousiaste mensen die elkaar versterken. Ben jij van nature een perfectionist, dan is deze functie wellicht interessant voor jou.

Lees verder »
MG_0587

Elektromonteur (fulltime)

Als elektromonteur bestaan je werkzaamheden uit het elektrisch installeren van de door ons geproduceerde transportsystemen, verwerkingslijnen en machines. Dit doe je aan de hand van tekeningen en instructies. Verder word je ingezet voor storingen aan deze systemen en machines, waarbij je de ene keer snel tot een oplossing komt en de andere keer veel moet uitzoeken, testen, aanpassen, om dit vervolgens weer te testen totdat je de oplossing gevonden hebt. Hierbij streef je te allen tijde naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Het is een uitdagende baan met veel afwisseling, waarbij je een prachtige bus rijdt en de beste gereedschappen tot je beschikking hebt.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top