Laundry Expert

Over ons

Over Laundry Expert
Gaat u voor een optimale hygiëne in uw bedrijf? Dan mag écht schoon wasgoed natuurlijk niet ontbreken. Laundry Expert levert als totaalleverancier professionele bedrijfswasmachines, wasdrogers, mangels, insteekmachines, vouwmachines, stapelaars, finishers en betaalautomaten. Daarnaast voorziet Laundry Expert ook in professionele wasmiddelen, automatische zeepdoseersystemen en alle overige wasserijbenodigdheden zoals: waszakken, naam labels, transportwagens en rolcontainers.
Kortom alles op het gebied van schoon wasgoed en de randzaken die erbij horen om tot schoon wasgoed te komen. Daar hoort ook een schone wasruimte bij, welke u makkelijk schoon krijgt met behulp van onze professionele schoonmaakmachines en schoonmaakmiddelen. We verzorgen totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende branches, waaronder de Nederlandse tuinbouw.

Onze missie

Laundry Expert stelt de klantwens centraal, uw wasgoed is onze passie. Wij leveren, installeren, adviseren, leiden op en onderhouden alles rondom wasgoed. 24 uur per dag 7 dagen per week. Wij streven naar lange-termijnrelaties waarbij er met een glimlach contact is en wij uw verwachtingen willen overtreffen. Daarnaast wil Laundry Expert de meest efficiënte, innovatieve en vooruitstrevende totaalleverancier zijn binnen de branche. Bij Laundry Expert moet je het gevoel krijgen alsof je thuis komt, gezelligheid, vriendelijkheid en eerlijkheid omarmen wij. En daarbij moet iedereen vooral zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf willen en kunnen halen. Want zo doen we het elke keer een beetje beter. Samen maken we het verschil!

Wat kan Laundry Expert voor U betekenen?

Ons doel en onze passie is om iedere klant te koppelen aan de beste wasoplossing. Of dit nu betekent dat we voor u een hele wasruimte moeten bouwen of dat u enkel toe bent aan vernieuwde wasserijmachines. Het maakt niet uit, Laundry Expert denkt met u mee en ontzorgt iedere klant van A tot Z. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfskleding en overige wasgoed voldoet aan de hygiëne-eisen, welke gelden binnen de kassentuinbouw en zadenveredeling. Door onze ervaring in deze branche weten wij precies wat u nodig bent!

Onze diensten

• Projectbegeleiding & advies
• Leidingwerken
• Onze professionele machines ervaren in onze Washing Experience
• Levering, installatie & onderhoud
• Opleidingen & trainingen
• Financieringsopties: koop, leasen, huren of betalen voor gebruik.
• Een stabiele 24/7 service, voor al uw vragen.

Door het leveren van het totaalpakket heeft u als klant 1 telefoonnummer voor alles binnen uw wasserij. Daarmee is Laundry Expert niet alleen verantwoordelijk voor het juist inrichten van uw wasruimte, maar ook voor een goed ingericht wasproces waarin daadwerkelijk schoon en/of virus vrij word gewassen. Wij durven de uitdaging aan, u ook?

Gemarkeerd product

LaundryLion TD 300D Industriële wasdroger

Maak kennis met de industriële TD-D delicaat wasdroger van LaundryLion! Deze droogtrommel beschikt over een capaciteit van 13 kg en een inhoud van 285 liter. Alle TD-D drogers beschikken over een frequentie besturing en hebben bovendien de best mogelijke luchtcirculatie (Radax), roestvrijstalen trommel en een grote deuropening. LaundryLion biedt een wasoplossing in iedere branche. Omdat wij ons volledig focussen op de zakelijke markt, bent u altijd verzekert van de hoogste industriële kwaliteit! Kenmerken LaundryLion TD 300D serie Vrijstaand Roestvrijstalen trommel en kuip Basisbediening – eenvoudig te gebruiken microprocessor Radax luchtstroom Gemakkelijke toegang tot stoffilter Grote deuropening voor eenvoudig laden en lossen Opties Professionele bediening – volledig programmeerbaar Betaalunit versie Restvochtregeling

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top