Georg Fischer NV

Over ons

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van het Zwitserse GF Piping Systems, wereldwijd producent van technisch hoogwaardige (kunststof) leidingsystemen. We bieden innovatieve producten en applicatie-gerichte oplossingen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen staat centraal en geeft ook richting aan de ontwikkeling van onze producten en aan de toepassingen die we daarvoor zoeken.

Als lokale entiteit zijn wij verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten op de Nederlandse markt. Met meer dan 70.000 producten zijn we in vele markten terug te vinden – vaak juist in die applicaties waar betrouwbaarheid en veiligheid een belangrijke voorwaarde zijn. Zoals, naast de procesindustrie, onder andere in waterbehandeling, micro-elektronica, maritieme sector, water- en gasdistributie en gebouw gebonden installaties.

Gemarkeerd product

Smart Actuator

Onze laatste aandrijving is niet langer stil en dom, maar verbindt u. Dankzij één app, kunt u op elk moment toegang krijgen om bijvoorbeeld data uit te lezen of instellingen door te voeren. Dit maakt werken gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top