Flexxolutions BV

Over ons

Flexxolutions is producent van duurzame producten in technisch textiel. Voor de (glas)tuinbouw hebben wij praktische oplossingen ontwikkeld tegen de verspreiding van ziekteverwekkende micro-organismen op plekken waar gewassen groeien en waar voedsel geproduceerd of verpakt wordt. Het betreft hier de Flexxomat, onze innovatieve range van desinfectiematten voor personen en interne transportmiddelen.
In het kader van HortiHygienz, de totaaloplossing voor het vraagstuk rondom hygiëne in de tuinbouw, biedt onze partner Royal Brinkman het complete Flexxomat pakket met services exclusief aan de (glas)tuinbouw aan.

Gemarkeerd product

Flexxomat TT-C

De desinfectiemat Flexxomat TT-C is de praktische oplossing om de insleep van ziekteverwekkende micro-organismen in uw kas of andere high-care ruimte tegen te gaan. De Flexxomat TT-C is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van wielen en banden van intern transportverkeer en schoeisel van personen (raakvlakken). Door de in de mat aanwezige sensoren behoren droog gevallen matten tot het verleden. Een effectieve desinfectiestap in uw routing is hiermee gewaarborgd.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top