Envinity-VFA / WonderWall

Over ons

Envinity-VFA is een specialist in luchtbehandeling en luchtkwaliteit voor zowel binnen als buiten toepassing. VFA-producten verwijderen effectief virussen, schimmels, pollen, bacteriën, fijn stof, ultra fijn stof (PM0.01), geuren en gassen. Met een capaciteit in modules van 10.000m3 per uur opschaalbaar tot 100.000 m3 per uur en meer. Op cleanroom niveau tot HEPA 15.
Deze technieken zijn nu ook toepasbaar voor de tuinbouw. Te denken aan: laboratoria, kassen, opslag/verwerkingsruimtes en kantoren.

Home

WonderWall is gespecialiseerd in vertical gardening voor zowel binnen als buiten gebruik. Door middel van gepatenteerde modules die zichzelf als ”legoblokken” in elkaar klikken zijn muren en lege oppervlaktes eenvoudig te transformeren tot een indrukwekkende eye-catcher. Daarnaast levert WonderWall waterzijdige installaties inclusief pompsysteem met meet en regeltechniek welke draait in de Cloud. Complete plug-and-play systemen zonder enig onderhoud.

Wonderwall

In combinatie met de luchtzuiveringsinstallaties van Envinity-VFA is een ideaal binnenklimaat te realiseren. Dit bevorderd de gezondheid en werkprestaties aanzienlijk.

Gemarkeerd product

ASPRA Technologie

ASPRA technologie is een krachtige, effectief en duurzame elektrostatische luchtfiltratie techniek. De ASPRA luchtreinigers verwijderen gevaarlijke en verontreinigende stoffen uit de lucht. Hierdoor zijn onder andere chronische ziekten, infectie-uitbraken en geurhinder te verminderen of te voorkomen. ASPRA verwijdert onderstaande verontreinigingen uit de lucht: – Stof – Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1) – Ultrafijnstof (PM0.1, submircon- en nano-deeltjes) – Microbiologische verontreiniging (virussen, bacteriën, schimmel, sporen en pollen) – VOC’s (vluchtige organische stoffen) en geuren (Door het toevoegen van een VFA Actief Koolstoffilter) De ASPRA is een revolutionaire toepassing voor luchtzuivering. Het systeem heeft een zeer hoge luchtzuiveringsefficiëntie (tot E10-11/HEPA classificatie volgens NEN-EN 1822 norm), zonder gebruik te maken van een HEPA filter. Hierdoor heeft de ASPRA 80% minder drukval dan conventionele filters, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. van klassieke filters. De ASPRA laadt deeltjes enkel in het apparaat op, en vangt de deeltjes direct af op het eigen open structuur filter (een collector). Er worden geen schadelijke radicalen geproduceerd. ASPRA voordelen: – Hoge reiniging efficiëntie – Hoge filtratie efficiëntie van deeltjes en gassen zonder het gebruik van conventionele, niet duurzame, dure en zeer dichte textiel filters. – Laag energieverbruik – De open structuur van het filter / de collector genereert 80% minder drukval (luchtweerstand) dan conventionele systemen. – Gebruiksvriendelijk – Elk model is zeer gebruiksvriendelijk ontworpen. – Veilig onderhoud – De ASPRA collectoren absorberen absoluut geen vocht, waardoor schimmelgroei en/of bacteriegroei voorkomen wordt. – Flexibel – Ons brede productaanbod en custom oplossingen zijn aan te passen naar gelang uw behoeftes. Gecertificeerd De producten van de ASPRA serie zijn getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals TNO, VITO en ECN.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top