Envinity-VFA / WonderWall

Over ons

Envinity-VFA is een specialist in luchtbehandeling en luchtkwaliteit voor zowel binnen als buiten toepassing. VFA-producten verwijderen effectief virussen, schimmels, pollen, bacteriën, fijn stof, ultra fijn stof (PM0.01), geuren en gassen. Met een capaciteit in modules van 10.000m3 per uur opschaalbaar tot 100.000 m3 per uur en meer. Op cleanroom niveau tot HEPA 15.
Deze technieken zijn nu ook toepasbaar voor de tuinbouw. Te denken aan: laboratoria, kassen, opslag/verwerkingsruimtes en kantoren.

Home

WonderWall is gespecialiseerd in vertical gardening voor zowel binnen als buiten gebruik. Door middel van gepatenteerde modules die zichzelf als ”legoblokken” in elkaar klikken zijn muren en lege oppervlaktes eenvoudig te transformeren tot een indrukwekkende eye-catcher. Daarnaast levert WonderWall waterzijdige installaties inclusief pompsysteem met meet en regeltechniek welke draait in de Cloud. Complete plug-and-play systemen zonder enig onderhoud.

Wonderwall

In combinatie met de luchtzuiveringsinstallaties van Envinity-VFA is een ideaal binnenklimaat te realiseren. Dit bevorderd de gezondheid en werkprestaties aanzienlijk.

Gemarkeerd product

WonderWall

Wonderwall produceert decoratieve tuinproducten als geen ander. De plantenbakken kunnen worden opgenomen in zowel buiten- als binnenprojecten en bieden de mogelijkheid om verschillende, op maat gemaakte tuinontwerpen te produceren. De levende muren zijn ideaal voor een aantal scenario’s waarin tuinliefhebbers anders misschien niet in staat zijn om hun passie na te streven; voorbeelden zijn balkons, interieurs, bloembakken en hekken. De verticale planter kan interesse, intriges en schoonheid toevoegen aan anders alledaagse functies, oppervlakken en ruimtes opfleuren op een manier die zelden wordt bereikt door andere decoratieve ideeën. Een opvallend aspect van het ontwerp van de WonderWall is zijn vermogen om zichzelf water te geven, wat de hoeveelheid tijd die klanten moeten investeren in het onderhoud en onderhoud van de planter aanzienlijk vermindert. Niet alleen vernietigt de zelf water gevende functie de toewijding die nodig is om de gezondheid van de muur te behouden, maar het helpt ook bij het handhaven van de esthetische kwaliteit van de plantenbak.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top