Eekhout Bouw

Over ons

Wij bouwen en ontwerpen in heel Nederland utiliteitsgebouwen en tuinbouw gerelateerde bedrijfsruimen. Niet alleen nieuwbouw maar ook verbouw of renovatie van bestaande panden naar de eisen en wensen van deze tijd behoort tot de mogelijkheden.

Op basis van uw ideeën werken wij de plannen uit. Bij onze offerte ontvangt u een tekening en een uitgebreide technische omschrijving zodat u precies weet wat aangeboden wordt. Onze bedrijfsruimten kenmerken zich door praktische oplossingen, gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en een eigentijdse vormgeving toegesneden op de gebruiker. Wij hebben oog voor detail en zijn thuis op het gebied van logistiek, installaties en arbo-technische aspecten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen onze rode draad. Op kwaliteit wordt door ons niet bezuinigt; en dit alle uiteraard binnen de door u gestelde budgetten. Wij maken van uw bedrijfsgebouw graag het visitekaartje van uw bedrijf! Mocht u al een ontwerp en bestek hebben laten maken dan maken wij graag voor u een vrijblijvende aanbieding voor het realiseren van de bouw.

Gemarkeerd product

bedrijfsruimtes

Wij bouwen en ontwerpen in heel Nederland utiliteitsgebouwen en tuinbouw gerelateerde bedrijfsruimen. Niet alleen nieuwbouw maar ook verbouw of renovatie van bestaande panden naar de eisen en wensen van deze tijd behoort tot de mogelijkheden. Op basis van uw ideeën werken wij de plannen uit. Bij onze offerte ontvangt u een tekening en een uitgebreide technische omschrijving zodat u precies weet wat aangeboden wordt. Onze bedrijfsruimten kenmerken zich door praktische oplossingen, gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en een eigentijdse vormgeving toegesneden op de gebruiker. Wij hebben oog voor detail en zijn thuis op het gebied van logistiek, installaties en arbo-technische aspecten. Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen onze rode draad. Op kwaliteit wordt door ons niet bezuinigt; en dit alle uiteraard binnen de door u gestelde budgetten. Wij maken van uw bedrijfsgebouw graag het visitekaartje van uw bedrijf! Mocht u al een ontwerp en bestek hebben laten maken dan maken wij graag voor u een vrijblijvende aanbieding voor het realiseren van de bouw.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top