DCL Europe GmbH

Over ons

DCL Europe GmbH is het lokale Europese verkoop- en servicekantoor van DCL International, wereldwijd leider in ontwerp, engineering en productie van geavanceerde technologieën op het gebied van emissiecontrole.

Het technisch geschoolde en zeer ervaren verkooppersoneel van DCL Europe werkt nauw samen met onze engineering- en productieteams om op maat gemaakte emissie-oplossingen te ontwikkelen. Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om superieure ondersteuning en kortere doorlooptijden te bieden, en zorgt ervoor dat onze klanten optimale oplossingen ontvangen om hun emissiedoelstellingen te bereiken. DCL Europe heeft zeer veel ervaring in het leveren van 30-weg, oxidatie, en SCR-katalysator, roetfilters, dempers en warmtewisselaars voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder biogas-, stortgas- en aardgastoepassingen, stroom en gecombineerde warmte- en stroomopwekking in Europa.

Onze salesengineers zijn strategisch gevestigd in heel Europa om deskundige productkennis en verkoopondersteuning te bieden, en onze lokale magazijndienst zorgt voor een snelle levering van onderdelen en vele standaard katalysatorafmetingen

Gemarkeerd product

DCL Metalcor oxidatie Katalysator elementen. De perfecte keus voor toepassing in de glastuinbouw.

DCL Metalcor katalysatoren zijn speciaal ontworpen voor uitlaatgassen van stationaire motoren toegepast in de glastuinbouw. Op een efficiënte wijze reduceren zij koolmonoxide, ethyleen en formaldehyde, terwijl er koolstofdioxide geproduceerd wordt voor het stimuleren van de plantgroei. Deze extreem duurzame katalysator elementen zijn perfect te gebruiken in zowel de behuizing van DCL als in die van anderen. Daarbij zijn ze leverbaar in verschillende maatvoeringen en met diverse celdichtheden, voor een hogere conversie of een lagere tegendruk. De toepassing gebeurt zonder aanpassingen aan de afmetingen van de behuizing. Veel Europese glastuinbouwers vertrouwen op DCL’s Metalcor elementen vanwege de indrukwekkende duurzaamheid, consistente betrouwbaarheid, lagere tegendruk en exceptionele temperatuurstabiliteit. Lagere tegendruk De dunne wanden van het gebruikte roestvrijstalen folie in Metalcor geven een hogere celdichtheid en een groter oppervlakte voor de katalytische laag. De toegenomen efficiëntie van het substraat maakt het mogelijk 40% dunner te zijn dan de keramische tegenhanger. Het kleinere formaat biedt een ultra lage tegendrukrestrictie, wat zorgt voor een topprestatie. Rail/Track bevestigingssysteem Metalcor substraten zijn gemonteerd in een Rail/Track systeem, vervaardigd uit hetzelfde materiaal als de elementen. De thermische uitzetting en krimp van de elementen en de Rail/Track heeft dezelfde verhouding wat een bevestiging zonder gebruik van pakkingen mogelijk maakt. Zonder dat hierbij filteroppervlak of uitlaatgas verloren gaat. Hogere duurzaamheid Het duurzame roestvrijstalen frame en tegen hoge temperatuur bestendige roestvrijstalen folie van de Metalcor elementen, verhinderen slijtage en voorkomen breuken in het element. Verschillende testen hebben aangetoond dat de levensduur van de Metalcor elementen gemiddeld 10.000 uur langer is dan die van vergelijkbare keramische elementen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top