Clever-CPL B.V.

Over ons

Clever-CPL is opgericht in 2004 en wij zijn uitgegroeid tot uw totaalleverancier op het gebied van productidentificatie. Wij zijn distributeur van een aantal grote codeer- en etiketteer merken. Denkt u hierbij aan Hitachi, Collamat, Sato en Zebra. Omdat wij distributeur zijn van deze merken hebben wij altijd de nieuwste ontwikkelingen ter beschikking.

Naast de verkoop van deze apparatuur verzorgen wij ook de installatie en eventuele trainingen.
Daarbij kunnen wij u ook diverse financiële opties aanbieden zoals Lease of verhuur. Een all-in contract behoort ook tot deze mogelijkheden. Hiermee heeft u zekerheid en ontzorgen wij u.

Ons gedreven team helpt u graag verder. Wij denken graag met u mee voor een oplossing voor nu en de toekomst!

Gemarkeerd product

Deurop Waterdichte Cabinetten

Deurop waterdichte Cabinetten vallen op door hun onderscheidend vermogen: De grenzeloze flexibiliteit in maatvoering – de drie beschikbare uitvoeringen: opbouw, inbouw en vrijstaand – de unieke ruimtebesparende, gasverende liftdeur van roestvaststaal, de volledig waterdichte uitvoering met FDA-goedgekeurde siliconen afdichting – de hygiënische knevelsluitingen van roestvaststaal – de vele beschikbare opties zoals legplanken, kastverwarming, verlichting, printerlades. Voor elke toepassing hebben wij een passende kast, met altijd uw wensen als uitgangspunt.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top