Bèta Industrie

Over ons

Bèta Industrie is de filtratie en afsluiter specialist.

Het tuinbouwfilter is inmiddels een begrip in de tuinbouw. Het innovatieve tuinbouwfilter wordt al door meer dan 250 kwekers gebruikt en zorgt ervoor dat 100% van het drainwater kan worden hergebruikt. Het tuinbouwfilter zorgt ervoor dat het afvalwater van alle vaste stoffen wordt ontdaan zonder daarbij de voedingstoffen in het water te verliezen en zonder filtermateriaal verbruik. Door de ervaring die onze specialisten hebben in de tuinbouw kunnen wij u adviseren voor de juiste oplossing.

De nieuwste generatie BÈTA tuinbouwfilter leveren wij nu ook als plug and play systeem. Het tuinbouwfilter is gemonteerd op een speciaal ontworpen frame en is voorzien van een speciale toevoerpijp met flensaansluiting waardoor de installatie van het tuinbouwfilter sneller en makkelijker is geworden.

Gemarkeerd product

Tuinbouwfilter

Waarom een Bèta industrie tuinbouwfilter: Besparing afvalwater is 100% herbruikbaar voedingswater Betrouwbaar Nederlands product met snelle service Geen verlies van water en voedingsstoffen Filtratie tot 20 micron Hoge uur capaciteit met een compacte unit

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top