Agrolux Nederland BV

Over ons

Agrolux is een wereldwijde toeleverancier van assimilatiebelichting voor de tuinbouw. We onderscheiden ons op basis van advies, service en kwaliteit. We produceren onze eigen armaturen en exporteren die naar klanten wereldwijd. We profileren ons binnen de tuinbouwbranche door onze grote kennis van zaken, onze uitgebreide ervaring, en onze slimme, innovatieve technologische oplossingen. We voorzien u graag van een goed en eerlijk advies, dat precies past bij uw bedrijf en uw mogelijkheden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor snelle levering van belichtingsarmaturen of onderdelen.

Sinds de oprichting in 2002 groeit Agrolux ieder jaar in omvang en productieaantallen. Onze medewerkers hebben een achtergrond in diverse tuinbouwsectoren. Met die sterke praktijkachtergrond weten we dus goed waar we het over hebben. Daardoor kunnen wij u voorzien van het beste advies als het gaat om goede, efficiënte tuinbouwverlichting.

Gemarkeerd product

ALF1000

Het meeste licht uit één armatuur! Dit armatuur van Agrolux wordt het meest toegepast. Philips heeft de ALF1000 uitgebreid getest op basis van efficiency, rendement, warmtehuishouding, lampspanning e.d. Deze tests zijn nodig om goedkeuring te krijgen om een Philips-ballast en Philips-lichtbron in het armatuur toe te passen. De ALF1000 is volledig geslaagd voor de test en is 100% goedgekeurd door Philips.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top