ABATO Motoren B.V.

Over ons

ABATO Motoren produceert, levert en onderhoudt noodstroomaggregaten.

Een noodstroomaggregaat is een betrouwbare partner omdat deze automatisch inschakelt bij stroomuitval.

Waarom een noodstroomaggregaat kopen van ABATO?
• Volledig op maat door eigen productie
• Alle vermogens mogelijk van 1kVA tot 3000 kVA (en groter!)
• Beste prijs/kwaliteit verhouding
• 24/7 Service, eigen storingsdienst
• Gecertificeerd SCIOS keuringmeester, VCA, ISO-9001 en NEN3140 monteurs

Naast een stand-alone oplossing is het ook mogelijk een upgrade of uitbreiding te doen aan uw bestaande noodstroomvoorziening of noodstroomaggregaat. De vermogens van een noodstroomaggregaat variëren van 1 kVA tot 3000 kVA en groter. Doordat we een aantal modellen zelf produceren, kunnen wij het aggregaat grotendeels naar uw specifieke wensen bouwen. Ook blijft het mogelijk een standaard Weichai fabrieksaggregaat te leveren.

Eigenschappen van een ABATO noodstroomaggregaat
Bedrijfszekerheid is bij een noodstroomaggregaat van levensbelang. Hiervoor zijn een aantal unieke features ontwikkeld waardoor de aggregaten opstarten en inschakelen als het moment daar is:
• Standaard maandelijks automatisch opstarten en draaien van de aggregaten voor een bepaalde tijd. Wanneer het aggregaat dan niet goed functioneert kunnen wij een eventuele storing tijdig oplossen.
• Ook is het mogelijk om een zogeheten fluisteraggregaat / geluidsarme aggregaat te bouwen. Deze aggregaten zijn extra stil door een geluiddempende behuizing en zorgen ervoor dat uw aggregaat geen geluidsoverlast veroorzaakt.

Gemarkeerd product

120 Pk Marine Engine CCR2

WP4C120-18 CCR2: 120 Pk 88 kW 1800 Toeren Boring*slag: 105*130 mm Cilinder nummer: 4 Compressie ratio: 18:1 Brandstof systeem: Mechanische pomp Structurele kenmerken van de WP6 / WP4-serie scheepsdieselmotor: Eén kop voor één cilinder, betrouwbare werking en gemakkelijke demontage. Met de hoge carrosserie stijf voorgemonteerde nokkenashuls zou de betrouwbaarheid van de motor moeten vergroten. Compacte motorindeling, speciaal en plat oliecarter, handig voor afstemming op het schip. ABATO Motoren is u graag van dienst met een nieuwe motor voor uw boot. We kunnen ook helpen met het leveren of repareren van een generator of een op maat gemaakt instrumentenpaneel. Evenals kunnen we uw huidige motor uitrusten met elektronische snelheidsregeling. Voor gedetailleerde informatie over beschikbare modellen en componenten kunt u terecht op ons productpagina of neem gerust contact met ons op. T:+31 88 2228600

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top