2G Energy AG

Over ons

Wereldwijd succesvol met warmtekrachtkoppeling.

2G Energy AG is een toonaangevende internationale fabrikant van warmtekrachtcentrales (WKK) voor de gedecentraliseerde levering van elektriciteit en warmte op basis van aardgas, biomethaan, biogas, rioolgas, stortgas of op waterstof aangedreven gasmotoren. De portefeuille omvat systemen met een elektrisch vermogen van 20 tot 2.000 kW. Het klantenspectrum varieert van de landbouwer tot gemeenten, de woningbouw, commerciële ondernemingen, de middelgrote industrie en de grootschalige industrie tot de energie-industrie.

Naast het hoofdkantoor met ontwikkeling en productie in Heek in het Münsterland, heeft 2G nog een productiesite in de VS. Bovendien wordt 2G vertegenwoordigd door eigen dochterondernemingen in verschillende Europese landen. Sinds de oprichting in 1995 heeft 2G wereldwijd meer dan 5.500 systemen in gebruik genomen.

Gemarkeerd product

agenitor 75 – 450 kW

Evolutionin-efficiëntie. De agenitor van 2G is het resultaat van intensief werk door het ontwikkelingsteam van 2G Drives GmbH. Dankzij een verbeterde geometrie van de verbrandingskamer werd de efficiëntie van de Agenitor-serie aanzienlijk verhoogd. • Ontwerp als een kant-en-klare compacte module • Zeer efficiënte energiecentrale met een geoptimaliseerde gasmotor – daardoor lagere brandstofkosten • Modulair ontwerp vergemakkelijkt de installatie op moeilijk bereikbare plaatsen • Dankzij zeer slijtvaste motoronderdelen is hij ook zeer betrouwbaar bij regelmatig starten en stoppen • Robuust en weinig onderhoud

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top