Maak kennis met ons adviesteam voor de veredelingssector

Beschrijving

Subsidie voor de veredelingssector
De samenhang tussen subsidies aan de kostenkant en fiscale voordelen aan de inkomstenkant is van cruciaal belang om optimaal van de regelingen te kunnen profiteren. Daarom pakken we vraagstukken bij ABAB Accountants en Adviseurs aan met een multidisciplinair team voor veredeling. In dat team werken adviseurs van Subsidiefocus (onderdeel van ABAB Groep), fiscalisten, juristen en specialisten van ABAB International samen.

Alert op verandering
De optimale afstemming tussen subsidies op kosten en fiscale voordelen aan de inkomstenkant is niet alleen bij nieuwe aanvragen van belang. Het is iets dat doorlopend uw aandacht verdient! Uw manier van werken kan veranderen, de structuur van uw bedrijf kan wijzigen en wetswijzigingen kunnen van invloed zijn. Door tijdig te signaleren en aanpassingen door te voeren, voorkomt u problemen met de fiscus en behaalt u maximaal voordeel.

Tijdig advies voor succes
Uit onze ervaring weten we dat bij meer dan de helft van de veredelaars grote winst te behalen valt. Zo werken veredelaars regelmatig in samenwerkingsverbanden die subsidiabel zijn. Er zijn echter ook risico’s waar u rekening mee moet houden. U moet voldoen aan de eisen die wet- en regelgeving aan u stelt. Bovendien kan de structuur van uw onderneming op het moment van aanvragen bepalend zijn voor het succes. Gaar daarin iets mis? Dan is dat achteraf niet zonder meer te herstellen. Het is dus van belang om tijdig advies in te winnen!

Wilt u weten of uw subsidiemanagement beter kan?
We komen graag bij u langs om in een gesprek nader te bekijken waar winst te behalen is. En vergis u niet, het gaat meestal om forse bedragen.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top