Forse stijging AAB in Hillenraad100

Beschrijving

Slechts 1 procent van de ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector haalt de Hillenraad100. Een notering in de lijst is een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap. Deze ondernemingen tonen visie, durf en ondernemerschap en zijn en baken voor de sector. De bekendmaking van de nieuwe noteringen op het Hortigala van het Jaar is een belangrijk ‘fotomoment’ in de tuinbouwsector. Het onderzoeksteam van de Hillenraad100 analyseert de prestaties van de ondernemingen op basis van een uniek en zelf ontwikkeld bedrijfskundig model dat continu wordt aangepast. Wij maken keuzes in wat de belangrijke bewegingen naar de toekomst zijn en beoordelen hoe ondernemingen daarop inspelen. Daarbij worden we terzijde gestaan door een deskundig Expertcomité onder leiding van voorzitter Verwaayen die als adviseur van o.a. onze minister-president verbonden is. De heer Verwaayen heeft zeer kritische vragen gesteld aan het Expertcomité.

Vrijdag 1 november 2019 vond het Hortigala plaats in de Ridderzaal, op uitnodiging van minister Carola Schouten die lovende woorden sprak over de glastuinbouwsector.
AAB is zeer verheugd wederom een notering in deze top bemachtigd te hebben. Het is de kers op de taart voor het gehele team dat dagelijks hard werkt om bij diverse facetten en disciplines de klant van meerwaarde te voorzien.
AAB kent een stijging van maar liefst 12 plaatsen wat bijzonder vooruitstrevend te noemen is en is het comité erkentelijk voor de beoordeling.

In de top100 zijn een 30- / 40-tal bedrijven opgenomen welke klant zijn bij AAB. Er is dus niet alleen trots wat betreft de eigen notering maar zeker ook over het bedienen van deze groep klanten. De missie van AAB daarmee duidelijk uitgevoerd: “topondernemers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambities te verwezenlijken”.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top